Vragen? Neem contact op!

Uw contact formulier is ontvangen! U hoort binnen 48 uur van ons.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

FAQ

Veelgestelde vragen

Op welke manieren kunnen klanten contact opnemen met jullie bedrijf?

Communicatie is voor ons heel belangrijk! Of je ons nu een belletje wilt geven op 06 27408671, ons een mail wilt sturen naar info@penyu-media.com, een website analyse wilt invullen of een aanvraag wilt indienen via onze website, wij staan voor je klaar.

Welke openingstijden hanteren jullie?

We begrijpen dat je dag niet altijd eindigt om vijf uur. Daarom zijn wij doordeweeks bereikbaar van 08:00 tot 20:00 en in het weekend van 09:00 tot 18:00. We willen er zijn wanneer je ons nodig hebt.

Hoe snel reageren jullie doorgaans op klantvragen of -verzoeken?

We weten dat tijd essentieel is in het bedrijfsleven, dus we zorgen ervoor dat we zo snel mogelijk op je vragen reageren. Of je ons nu belt op 06 27408671 of een aanvraag indient, je kunt erop rekenen dat we binnen 48 uur reageren.

Zijn jullie ook bereikbaar buiten de reguliere kantoortijden of in het weekend?

Het leven stopt niet in het weekend, en wij ook niet! Je kunt ons in het weekend altijd bereiken op 06 27408671. Het enige wat we vragen, is om 's nachts niet te bellen.

Is er een mogelijkheid voor klanten om direct contact op te nemen met een medewerker?

Bij ons word je geen nummer. Zodra je klant bent bij ons, krijg je een speciaal "algemeen" nummer. Dit nummer kun je gebruiken voor al je vragen, problemen of nieuwe projecten.

Is er een mogelijkheid voor klanten om een consult of meeting in te plannen?

Flexibiliteit is onze tweede naam. Als je een meeting met ons wilt inplannen, kan dat via Calendly. Als je liever een belletje of offerte aanvraagt, regelen wij de rest. Jij bent de baas!

Als klanten technische problemen ondervinden op jullie website, hoe kunnen ze dit dan het beste aan jullie rapporteren?

Wij zijn er om jou te helpen. Als je tegen problemen aanloopt, kun je ons een appje sturen of ons bellen op ons algemene nummer. We zorgen ervoor dat we zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Nogsteeds een vraag?

Neem contact op en wij reageren zo spoedig mogelijk!

Gratis advies gesprek

Plan een gratis advies gesprek in met onze expert en ontvang een offerte na afloop.